Kaman Fatma Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: İlçemizde öğrenci-veli ve eğitim öğretim görevlilerine mesleki eğitimin önemini benimsetmek, üreten bireylerin yetişmesini sağlamak

Misyon: Okulumuzun eğitim-öğretimde başarısını arttırmak ve kaliteyi yükseltmek , milli ( manevi – maddi) değerlerine bağlı, milletine, devletine ve tüm insanlığa yararlı, insanlara ve çevreye saygılı, memleket ve dünya sorunlarına karşı duyarlı, öğrencilerini donanımlı yetişerek, mezunları piyasada aranan elamanlar olan, en üst düzeyde mesleki bilgiye sahip, kaliteli ve üretken bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: . Biz bir kalite yolcusuyuz. Bu yolculukta geçmişten gelen maddi ve manevi değerler ile Atatürk İlke ve İnkılâpları bize yolumuzu aydınlatan ışık olacaktır.   Gelişim için değişimi zorunlu görürüz. Bu sebeple değişim bizim amacımızdır. Bu amaç için imkânlarımıza göre kendimizi geliştirmek, zaman içinde iyileştirmeler yaparak kendi modelimizi oluşturmak istiyoruz.   Birlikten kuvvet doğacağına inanırız. Bütün çalışmalarımızı birbirimizi yüreklendirerek yürütürüz.   Hepimiz okulumuzun değişim ve gelişimini sağlamak için sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.   Biz birbirimizle ilişkilerimizde hoşgörüyü ve saygıyı esas alırız. Farklılıklarımızın bilincinde olup bunları birer zenginlik kaynağı olarak görür birbirimize ve kendimize güveniriz.   Okulumuzun tüm bireylerinin kendisini korkusuz ve baskısızca ifade edebilmesi değişimimizin fikir kaynağı olacaktır.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kamanfbmtal.meb.k12.tr

Adres - HACIPINAR MAH. DOÇENT DOKTOR HARUN ÖZKAN CAD. NO: 7 İÇ KAPI NO: 2 KAMAN / KIRŞEHİR

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Kırşehir 07:00-18:00 arası her saat başı Ankara 07:30-18:00 arası her 1,5 saatte bir Kırıkkale Dolmuş belirli saatlerde

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde, 100m İl merkezine 55km Ankara 130km Kırıkkale 70km